zondag 29 november 2015

Pink Romance

Hoi allemaal,

Dit keer wederom een knipvel, alleen hoef je het niet zelf uit te knippen maar simpelweg het plaatje uit te drukken


En dit is wat ik ervan heb gemaakt:zulke mooie romantische plaatjes, waar je bij wegdroomt, wie wil nou niet een kaartje gemaakt met een afbeelding van dit knipvel.

De basis is zoals altijd de maat 15 x 30cm ik heb hier kraftpapier gebruikt omdat het zo mooi bij roze past. Hierop het ik een roze stuk dessinpapier geplakt uit mijn eigen voorraad (ik weet het merk niet meer sorry hiervoor) de maat is 14.5 x 14.5cm, de randjes zijn weer bewerkt met mijn papier distresser en beinkt met Vintage Photo.

Daarna heb ik er een stuk verbandsgaas opgeplakt. Het uitgedrukte plaatje heb ik gemat op roze cardstock en daarna uitgeknipt met een figuur schaar en het vervolgens nog een keer op wit cardstock geplakt, de randjes zijn weer bewerkt met Vintage Photo. Dit geheel heb ik toen op het gaas geplakt.

Daarna heb ik er vlinders van Dutch Doobadoo Paper Art op geplakt, de lijfjes zijn versierd met kleine plakparels voor extra versiering.ipv een tekst heb ik een kant en klare sticker gebruikt van Lillibet. en het parel hartje maakt het af, ook de hoeken zijn versierd met ivoor kleurige plakparels.

Als allerlaatste heb ik de kaart versierd met mooie bloemen uit de winkel, ik heb een grote Gardenia gebruikt, Anjers, rozen en frisse groene blaadjes.

Ik hoop dat jullie het mooi vinden

Tot de volgende keer
xoxo peet

1 opmerking: