maandag 13 november 2017

Rammelaars Dutch Doobadoo

Hoi allemaal,

Deze keer de leuke Rammelaar template van Dutch Doobadoo


En dit is wat ik er mee gemaakt heb

 


Allereerst het ik de mal overgetrokken op wit cardstock, omdat ik gebruik heb gemaakt van een cup om een schudkaart te creeren heb ik het 4x overgetrokken en uitgeknipt.
Voor beide rammelaars heb ik gebruik gemaakt van het lieve babypapier van Joy Crafts

Mooi dessinpapier in de kleuren lichtblauw en zachtroze.
Mooi stevig dessinpapier in de kleuren lichtblauw en zachtroze. er zitten 6 verschillende dessins in de verpakking en en diverse stansvellen. Bij de Meyerij krijg je van elke motief 1 vel en 3 stansvellen.

In de cups heb ik gebruik gemaakt van de roze en blauwe glitterset, knoopjes, lovertjes en een houten figuurtje. Door middel van een cirkelstans van Spellbinders heb ik een rondje uitgestanst zodat de cup er mooi onder verstopt is. (mocht je nou geen bijpassende stans hebben kan je in dit geval ook gewoon gebruik maken van een passer en dan met de hand uitknippen)

Vervolgens heb ik het vastgeplakt tussen de 2 rammelaars uit cardstock (dit heb ik 2x gedaan omdat ik het mooi vindt als je niet tegen de achterkant van de cup aan kijkt maar tegen een nette witte achterkant.

Als versiering heb ik vervolgens een dubbel wit orgaza lint gebruikt, een lichtblauw en roze geblokt lint, en een roze en blauw strikje. Op beide rammelaars heb ik uit het stansvel knoopjes gebruikt bij de roze heb ik het naast de cup geplakt en bij de blauwe onder de strik.

Van het merk Dutch Doobadoo bestaat ook al enige tijd Paper Art, die zijn hele fijne stansjes in diverse thema's, in dit geval heb ik gebruik gemaakt van het baby thema.

Als allerlaatste heb ik op beide rammelaars een stans gebruikt van het merk Joy een babywaslijn, ik heb ze uitgestanst uit wit cardstock en daarna met roze en blauw inkt (memento dewdrop angel pink en summer sky) de waslijntjes een kleur gegeven. 


Onderstaand vinden jullie nog enkele detailfoto's en wat ik gebruikt heb aan materialen vind je aan het einde van dit bericht.


Template Dutch Doobadoo: voor de rammelaar klik hier
Babypapier Joy: voor het papier klik hier
Glitters roze en blauw: voor het glitter klik hier
Roze en blauwe geblokte lint: voor het geblokte lint klik hier
Witte Organza Lint: voor het organza lint klik hier
Inkt roze en lichtblauw: voor de Memento dewdrops inkt klik hier

Verder heb ik nog gebruikt: Stans Joy waslijn en Dutch Doobadoo PaperArt Baby

Hoop dat jullie het leuk vinden en graag tot de volgende keer!!
Liefs Peet
XOXO
Geen opmerkingen:

Een reactie posten