maandag 13 november 2017

Shaker kaart Prettige Kerstdagen


Hoi allemaal,

Deze keer een shaker kerstkaart met het gezellige vintage kerstpapier van Joy Crafts.

BELIEVE IN THE MAGIC 

En dit is wat ik ervan heb gemaakt: 

Als eerste heb ik de basismaat kaart gemaakt van wit cardstock in de maat 15x30cm en ik heb hem zo gevouwen dat het een staande kaart is geworden. 

Hierop heb ik een stuk bruin Kraft papier geplakt van 14.5x14.5 cm. Het rode sterretjes papier is uit de set van Joy Crafts: Believe in the Magic. hier heb ik met behulp van een cirkel stans van spelbinders een cirkel uitgestanst zodat ik er een Shaker Cup in kon plaatsen. De Shaker Cup is gevuld met gouden lovertjes, parelsterren en sneeuwvlokken en diverse rode glitters. Deze keer heb ik het rondje wat ik had uitgestanst achter de cup geplakt zodat het leuke dessin papier zichtbaar is (anders keek je tegen het Kraft papier aan en vielen de glitters niet meer op)Vervolgens heb ik er een stuk groen crispy lint op geplakt en hierop een strook van het kerstpapier, omdat dit leuke papier dubbelzijdig is met superleuke vintage kerst kleurtjes kun je hier veel kanten mee op.

Op het lint heb ik een plaatje geplakt uit een kerstlijn van Craft for You, vervolgens nog een kerstboom van Marianne Design (al een oudje van een paar jaar geleden maar hij blijft toch wel mijn favoriet) Als embellishments heb ik er nog wat kerstanjers op geplakt, een metalen filigranen sneeuwvlok en enkele plakparels. Voor een beetje glitter effect heb ik gebruik gemaakt van Mondschein Irise, een glitterlijm die de kleuren van het papier aanneemt en echt subtiel glittert. 


Als laatste is de kaart versierd met 3D Sneeuw van Viva Decor, aan de kop van de fles zit een mooi tuitje, waardoor je supergoed kan doseren.


Gebruikte materialen:

Kerstpapier Joy Crafts: voor het kerstpapier klik hier
Metalen filigranen sneeuwvlok: voor de metalen sneeuwvlok klik hier
Glitter set Rood: voor de glitter set klik hier 

Hoop dat jullie het leuk vinden, voor vragen kan je me altijd mailen!!

Tot de volgende keer
Liefs Peet
XOXO
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten