zondag 21 december 2014

Desk Organiser Studio Light 
Dit is een Desk Organizer van Studio Light. Dit bouwpakket is heel simpel om te toveren in een stoere organizer voor op je scraptafel of bureau.

In het pakket vindt je naast de MDF onderdelen ook mooi papier in Industriële stijl maar ook een knipvel en die-cut vellen.

Allereerst heb ik de onderdelen overgetekend op het papier en daarna het geheel in elkaar gezet en verlijmd. daarna heb ik de onderdelen uit geknipt en op de organizer geplakt.
Vervolgens heb ik er steentjes opgeplakt van DutchDooBadoo en deze vervolgens bewerkt met grijze acrylverf en Rusty Paperverf van Viva Decor.
Uit de knipvellen heb ik diverse onderdelen uitgezocht en deze op wat kraft papier geplakt om het te verstevigen, deze delen heb ik op de organizer geplakt.
Op de voorkant heb ik houten letters geplakt die ik in de winkel verkoop in superleuke houten doosjes. Deze letters heb ik eerst grijs geschilderd en daarna heb ik er Glossy Accents op gedaan en deze vervolgens oververhit zodat het geheel een crackle effect kreeg.


Als laatste heb ik er metalen Gears opgeplakt en voila een superleuk cadeau of gewoon om heel hebberig zelf te houden haha.
onder deze link vindt je nog meer detailfoto's, mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag van je!!Ingrediëntenlijst:

* Bouwpakket Industrial Desk Organiser (deze vind je hier)
* Bouw/bakstenen van DutchDooBadoo(deze vind je hier)
* Gears van Scrapberry's (deze vind je hier)
* Rusty Paper van Viva Decor (deze vind je hier)
* Glossy Accents van Ranger (deze vind je hier)

 Verder heb ik gebruik gemaakt van:
  •    grijze acryl verf
  •    distress inkt kleur Vintage Photo van Ranger(hier)
  •    kraft papier (hier)
  •    Tacky Glue (hier)

 Tot de volgende keer
Liefs Peet
xoxo

 

 

 
 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten