donderdag 3 september 2015

Creepy or not that's the question!!

Hoi allemaal,

Dit keer weer iets uit de Mixed Media Box, dit maal heb ik een Canvas gemaakt in combie met metaal en hout van CraftEmotion


En dit heb ik ervan gemaakt:


Allereerst heb ik een canvas van 25x25cm bewerkt met gesso, hierna heb ik een stencil van CraftEmotion gebruikt genaamd Romantic Provence, muur en raam


Het muurgedeelte heb ik vervolgens met structuurpasta over de canvas verdeeld zodat het lijkt als het 1 muur is. Toen de structuurpasta droog was heb ik uit de set met houten ornamenten het hekwerk omgetoverd tot luiken en deze vastgezet met kit (ik heb er een potloot onder gezet zodat de luiken iets uitstaan), ook heb ik uit dezelfde set ook de lantaarnpaal gebruikt en het bankje en deze opgeplakt met tacky glue. Rechtsbovenin heb ik nog een metalen klok geplakt.

Toen alles goed droog was heb ik alles wederom bewerkt met Gesso de houten gedeeltes hebben zelfs 2 laagjes gekregen. onder het raam zat eigenlijk een vensterbank maar hierop heb ik bloemen geplakt zodat het lijkt alsof er een bloembak onder het raam is geplaatst, ook deze hebben een laag Gesso gekregen.

Toen heb ik van water en acrylverf (Americana, kleur Seabreeze) een verfspray gemaakt, naar verhouding zit er meer water in dan verf zodat het transparanter is (hoe meer verf je toevoegt, hoe dikker de spray) de kleuren paars en blauw zijn inktsprays van Dylusions ( Crushes Grape en Calypso Teal).
Vervolgens heb ik via google een bijpassende Halloween tekst gezocht bijpassend bij de metalen skelet handjes, deze heb ik uitgeprint en met Matt gel medium bevestigd onder het raam: By The Pricking of My Thumbs, Something Wicked This Way Comes!!!
Daarna heb ik er met verfspray van veraf en van dichtbij op gesprayd, omdat de spray dunner is door het water heb ik de canvas iets schuin gehouden zodat je lopers krijgt. Als extra druppels heb ik Gesso verdund met water en dit door middel van een penseel gespat op de canvas.

Als laatste toen alles droog was heb ik de skelet handen erop geplakt, maar eerst heb ik die bewerkt met Gesso, daarna de groene verfspray erop en als laatste bewerkt met Inca Gold van VIVA Decor de kleur Platinum.
Benodigdheden voor dit project zijn:

Stencil muur/raam: https://www.demeyerij.com/detail/1252730/teplate-craftemotion-romantic-.htm
Verf voor verfspray: https://www.demeyerij.com/n3/25904/70262/61778/Americana.htm
Dylusions inktspray: https://www.demeyerij.com/n3/25904/69854/61775/Dylusions-Spray.htm
Structuurpasta: https://www.demeyerij.com/detail/1167957/mixed-media-structuurpasta-mod.htm
Skelet handen: https://www.demeyerij.com/detail/1353303/hand-skelet-brons.htm
Houten set CraftEmotion: https://www.demeyerij.com/detail/1151776/hout-ornamenten-sierhek-en-lan.htm
Klok: https://www.demeyerij.com/detail/909499/charm-uurwerk-brons.htm
Bloemen: https://www.demeyerij.com/n2/25904/69846/Bloemen.htm

Ik hoop dat jullie het leuk vinden, mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag van jullie

Tot de Volgende keer
Liefs petra
xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten