zondag 28 december 2014

Buffetkastje van Let's Get Bizzee

hoi allemaal,


deze keer heb ik voor jullie een schattig kastje gemaakt, het pakket is van Let's get Bizzee en het is een buffetkastje.


Aangezien ik in maart 2015 als alles goed gaat tante wordt van een meisje kon ik het niet laten om het om te toveren tot iets voor een Babygirl haha


 photo Afbeelding275.jpg


Ik heb het kastje in elkaar gezet en verlijmd met Tacky glue Quick Dry ( van alle tacky glue soorten toch echt wel mijn favoriet) daarna heb ik het geheel in de Gesso gezet en goed laten drogen.
Daarna heb ik acrylverf gemengd tot ik de juiste kleur had verkregen en deze verf heb ik vervolgs met een grote kwast met een tamponeer effect grof aangebracht, daarna nog een beetje wit en feller roze(mauve was de kleur) voor het effect en dit alles goed laten drogen.


Daarna heb ik 2 klosjes op de deuren geplakt, een parellint langs de randen en diverse items uit de winkel als versiering gebruikt. (in de onderstaande ingrediëntenlijst geef ik de linken)
De roze handdoekjes die op de plank liggen heb ik gemaakt van een roze wonderdoekje die ik op maat heb geknipt en verbonden met een kanten lint.


De Doeken op de onderste planken zijn broderie die ik wederom omwikkeld heb met kant. Verder heb ik nog wat houten ornamenten en letters gebruikt om het geheel af te maken, op de onderstaande foto's ze je nog wat details, mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag van je!!


 photo Afbeelding276.jpg photo Afbeelding277.jpg photo Afbeelding278.jpg photo Afbeelding279.jpg photo Afbeelding280.jpg photo Afbeelding281.jpg


Ingrediëntenlijst:


 • Buffetkastje MDF Let's Get Bizzee (deze vind je hier)
 • Bedels babybeker en baby (deze vind je hier)
 • Parellint (deze vind je hier)
 • Bloemen (deze vind je hier)
 • Houten Letters en babyspullen bv. rompertje of eend (deze vind je hier)
 • Klosjes (deze vind je hier)
 • Resin Olifanten hobbelpaard (deze vind je hier)


Hoop dat jullie dit leuk vinden, berichtjes altijd welkom haha. Mocht je vragen hebben hierover hoor ik het graag


Tot de Volgende keer
liefs Peet
xoxo

zaterdag 27 december 2014

Merry Christmas

hoi allemaal,


deze keer heb ik het kerstbomenpakket van Studio Light gebruikt om iets gezelligs te maken voor Kerst. In dit pakket zitten naast de kerstboompjes van MDF ook supermooi kerstpapier van de lijn vintage Christmas, zowel uitdrukvellen/diecuts. photo Afbeelding310.jpg


Allereerst heb ik de kerstbomen overgetrokken op het papier uit de kit, toen heb ik de kerstbomen beplakt met dit papier (er wel voor zorgend dat ik de pootjes vrij had gelaten van verf of papier. Toen heb ik de kerstbomen in elkaar gezet en verlijmd.


Daarna heb ik op de bodem verbandgaas geplakt en alles versierd met 3D sneeuw van Viva Decor.
Zo lijkt het net alsof er op de takken van de boom en op de "grond"sneeuw is gevallen. :)


Ik had nog een paar stansjes liggen van Tim Holtz: de lantaarnpaal had ik 2x en die heb ik op elkaar geplakt, erachter heb ik iets geel papier geplakt en er met een viltstift vlammen opgetekend. toen deze delen droog waren heb ik er Glossy Accents op gedaan zodat het lijkt alsof de lantaarnpaal voorzien is van ruitjes waarachter een gezellig en warm licht brand!!


 photo Afbeelding314.jpg photo Afbeelding313.jpg


Tevens heb ik er nog wat houten letters op geplakt die ik wit heb geschilderd met gesso en daarna heb ik ook hier 3D sneeuw op gedaan.


Verder heb ik de bomen nog versierd met enkele dingen van het Diecut velen heb ik een klein snoertje met LED lampjes om de boompjes gewikkeld. photo Afbeelding312.jpg photo Afbeelding311.jpg


 photo Afbeelding315.jpg En dit is het Eindresultaat!!


Ingrediëntenlijst:


 • Kerstbomenpakket van Studio Light (deze vind je hier)
 • Tacky Glue (deze vind je hier)
 • 3D Sneeuw van Viva Decor (deze vind je hier)
 • verder heb ik nog wat baker twine rood gebruikt, kerstbelletjes, en wat parelmoerbloemen.
Mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag van je!!


Tot de Volgende keer
Liefs Petra
xoxozondag 21 december 2014

Desk Organiser Studio Light 
Dit is een Desk Organizer van Studio Light. Dit bouwpakket is heel simpel om te toveren in een stoere organizer voor op je scraptafel of bureau.

In het pakket vindt je naast de MDF onderdelen ook mooi papier in Industriële stijl maar ook een knipvel en die-cut vellen.

Allereerst heb ik de onderdelen overgetekend op het papier en daarna het geheel in elkaar gezet en verlijmd. daarna heb ik de onderdelen uit geknipt en op de organizer geplakt.
Vervolgens heb ik er steentjes opgeplakt van DutchDooBadoo en deze vervolgens bewerkt met grijze acrylverf en Rusty Paperverf van Viva Decor.
Uit de knipvellen heb ik diverse onderdelen uitgezocht en deze op wat kraft papier geplakt om het te verstevigen, deze delen heb ik op de organizer geplakt.
Op de voorkant heb ik houten letters geplakt die ik in de winkel verkoop in superleuke houten doosjes. Deze letters heb ik eerst grijs geschilderd en daarna heb ik er Glossy Accents op gedaan en deze vervolgens oververhit zodat het geheel een crackle effect kreeg.


Als laatste heb ik er metalen Gears opgeplakt en voila een superleuk cadeau of gewoon om heel hebberig zelf te houden haha.
onder deze link vindt je nog meer detailfoto's, mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag van je!!Ingrediëntenlijst:

* Bouwpakket Industrial Desk Organiser (deze vind je hier)
* Bouw/bakstenen van DutchDooBadoo(deze vind je hier)
* Gears van Scrapberry's (deze vind je hier)
* Rusty Paper van Viva Decor (deze vind je hier)
* Glossy Accents van Ranger (deze vind je hier)

 Verder heb ik gebruik gemaakt van:
 •    grijze acryl verf
 •    distress inkt kleur Vintage Photo van Ranger(hier)
 •    kraft papier (hier)
 •    Tacky Glue (hier)

 Tot de volgende keer
Liefs Peet
xoxo