zondag 14 maart 2010

EINDELIJK IS MIJN DROOM AF!!!

Wauw wat een werk is het geweest, dankzij mijn geweldige mams mocht ik de schuur ombouwen tot mijn nieuwe scrapdomijn/workshopruimte, IK BEN ER ZOOOOOO ENORM BLIJ MEE, JE BENT DE BESTE EN LIEFSTE MAMS VAN DE WERELD!!!!

Man o man wat was het een werk eerst moest de schuur helemaal leeg geruimd worden, na het overlijden van pap moest het gewoon een keer gebeuren en wat had die lieverd veel spullen (hmmzzz zou ik daar mijn hamstergevoels weg hebben whahahah, mijn mams zal ongetwijfeld nu heel hard ja knikken lol) en dankzij mijn neef die van doorpakken weet, kan door mijn zere arm niet megaveel en ben dan ook zeer dankbaar dat hij me geholpen heeft!!

vervolgens de muren wit geschilderd en gele stof tegen het plafond ipv gipsplaten en leuke rode vloerbedekking maken het gewoon af. nog een paar kleine puntjees op de i maar t is voor 95% af!!

en nu zit ik met mijn scrapspullies heerlijk in de schuur wat ben ik trots op mijn nieuwe wereld.


Dit is het voorste gedeelte waar ik op het moment zelf zit te knoeien haha maar heb er ruimte voor 6 meer cropppers/kaartenmakers
Het mooie schilderij heb ik van mijn neef en nicht is het niet geweldig!!
Op dit dressoir heb ik mijn dessinpapier staan, mijn papierblokken, mallen, de big shot, en mijn cricut, heb metalen stangen aan de muur gemaakt voor de ponsen en rechts naast de bigshot heb ik een cdrek voor mijn nesties (is nog geen ideale manier vind t niet zo leuk staan maar tis ff een tijdelijk oplossing eerst ff weer sparen.Hierin staan mijn sorteerbakken met linten, bloemetjes, brads, eyelets en ander klein spul alles op kleur en soort bij soort.
Teven staat hier een deel van mijn Dessinpapier en mijn cardstock op kleur (ze staan in bakken van de IKEA).In deze kasten heb ik mijn Inkten in bakken, Tim Holtz spullen, Grote bloemen, Albums.in de kast staan mijn stempels in DVD doosjes (dankzij een geweldige tip van eem mede forumdame!!)Boeken, Tijdschriften, enz.Welkom iedereen en ja ja ook ik ben gek op berichtjes haha

Tot gauw weer,

een dikke knuff van mij voor jullie
liefs Petra
XOXO